Καλώς Ορίσατε!

Στο κεφαλοχώρι της ορεινής Λευκάδας, την Καρυά, δημιουργήσαμε τον χειμώνα του 2017 με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον, τρεις πολυτελείς βίλες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση μέχρι 5 άτομα η κάθε μια.
Κάθε βίλα διαθέτει όλα τα απαραίτητα για μια ιδανική διαμονή παρέχοντας σας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Οι «Karya Villas» αποτελούνται από δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες με ξεχωριστά μπάνια ενώ στο επάνω επίπεδο βρίσκεται η άνετη τραπεζαρία, το καθιστικό με το ενεργειακό τζάκι και ένα άνετο WC.
Στον εξοπλισμό της κάθε βίλας υπάρχει Jacuzzi αλλά και όλες οι απαραίτητες οικιακές συσκευές. Επιλέξτε το κατάλυμα μας και ανακαλύψτε το πανέμορφο νησί της Λευκάδας, έχοντας ως ορμητήριο σας την πανέμορφη Καρυά.

Ανακαλύψτε την ορεινή Λευκάδα

Καταπράσινα βουνά, παραδοσιακά χωριά και χαμογελαστοί κάτοικοι. Αυτή είναι η ορεινή Λευκάδα και σε περιμένει να την γνωρίσεις και να ανακαλύψεις όλα της τα μυστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να δεις στην ορεινή Λευκάδα

Μνημεία θρησκευτικής πίστης, απομεινάρια καθημερινότητας, στοιχεία παράδοσης και λαογραφικές συλλογές, τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.  Όπου και να γυρίσεις, γεμίζουν το βλέμμα και το χρόνο σου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι να κάνεις στην ορεινή Λευκάδα

Γιορτές και εκδηλώσεις χαράς, κεφιού, γεύσης, πολιτισμού. Γιορτές που συνδυάζουν το χτες με το σήμερα. Διαδρομές στην καταπράσινη φύση και αθλητικές δραστηριότητες που αναζωογονούν και ξεκουράζουν.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άνεση και Πολυτέλεια

Πληροφορίες για την Λευκάδα

Ιστορία της Λευκάδας

Ταξιδέψτε στο μύθο και την ιστορία από την Ομηρική Ιθάκη του Οδυσσέα, στη αρχαία  Νήρικο και την Αγία Μαύρα, μέχρι τη Λευκάδα των νεότερων χρόνων. Δείτε περισσότερα…

Αρχαιολογικοί Χώροι

Γνωρίστε την ιστορία του νησιού, μέσα από τις επισκέψεις στους αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους και το φράγκικο κάστρο της Αγίας Μαύρας. Δείτε περισσότερα…

Παραλίες της Λευκάδας

Απέραντες και προσιτές με κατάξανθη άμμο και το γαλάζιο του Ιονίου να τις στεφανώνει. Οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται εδώ και σας περιμένουν. Δείτε περισσότερα…

Κάντε την κράτηση σας τώρα και ζήστε την εμπειρία